HTML

Legújabbak

Gondolatok, vélemények a világról,országomról, városomról. Ha nem tetszik írd meg! Ha igen azt is ;) :* Köszönöm hajnali beszélgetőtársamnak, hogy újra leírom gondolataim.

Friss topikok

  • kottázó: A hajnali beszélgetőtársad örül h. újra leírod gondolataid, élvezi olvasni őket. S a kép is jó... :) (2008.12.20. 03:49) karácsonyi fény Egerben

Linkblog

Karácsonyi őrület?!

2008.12.19. 21:45 | moncsi82 | Szólj hozzá!

Újra december vége, vagyis ünnepek ünnepek hátán. Havat is vártam az ünepekre, helyette eső jött :S

Karácsonyi vacsora, sütés - főzés, minnél drágább ajándékok, megvehető a boldogság? Valaki úgy gondolja igen. Sajnos :(

A másik momentum a hétről: bankban, postán való sorbanállás. A tv-ben hírdetett bankok mennyire megkeserítik az emberek életét, mert órát kell várni, egy sima ügyintézés miatt.:@

Az ember viszont reménykedik, a következő jobb lesz, de legalábbis nyugisabb. Hogy nem csak a karácsonyról van szó? Lehet. Mindenki saját maga boldogságának kovácsa. Egerben vagy más városban, országban, mind1. Kívánom minden ismerősömnek, hogy találja meg at, amiért, amiben boldog és elégedett lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakmoni.blog.hu/api/trackback/id/tr14832325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása